CHATBOX
CREDITS
chat zone.
2 posters
Stran 1 od 1
Re: chat zone.
Well, bom pa js odprla tole temico, ker je lih petk in se mi neki da pisat:) Kako ste kj? A je tuki mogoče, kdo k gleda serijo Once upon a time?
daniella m. olivera- mayor's secretary
- Število prispevkov : 10
o.m.g. včeraj sem bila prvič na uro body combata AND MY BODY IS KILLING ME. sploh nisem vedela da imam toliko mišic, kolikor me jih danes boli. ^^ sicer pa weekend time, what are you people up to?!
aha, ja, tole serijo sem gledala... ne vem, prvi dve sezoni? ko so šli henrya reševat v neverland sem nehala gledat, ker mi je postalo butasto. ne vem, ni me več potegnilo tok kot na začetku. a ti gledaš?
aha, ja, tole serijo sem gledala... ne vem, prvi dve sezoni? ko so šli henrya reševat v neverland sem nehala gledat, ker mi je postalo butasto. ne vem, ni me več potegnilo tok kot na začetku. a ti gledaš?
oh ja poznam to,mi smo mel pr športni boot camp in nasledn dan sem se komi usedla,pa komi poštengah hodila, so I totally feel you ....
Mja začela sm gledat haha sm šele pr 2. delu 1. sezone in ja, gre to pr men bl počas haha...Raj gledam castla, sm že pr 3 sezoni in ja, obožujem serijo Castle drgač, asdfghjkl
Mja začela sm gledat haha sm šele pr 2. delu 1. sezone in ja, gre to pr men bl počas haha...Raj gledam castla, sm že pr 3 sezoni in ja, obožujem serijo Castle drgač, asdfghjkl
no, jaz tudi castla ne gledam. ^^ ponavadi se izogibam vsem policijskim in podobnim serijam. ^^
jaz bi pa fuuul rada imela lik, ki je z nekom tesno povezan. nobody wants me. tako da če kdo ustvarja lik, pleaseee include me in the process!
jaz bi pa fuuul rada imela lik, ki je z nekom tesno povezan. nobody wants me. tako da če kdo ustvarja lik, pleaseee include me in the process!
aja haha:) js jih pa obožujem
Uuuu to sm pa lih js učer razmišljala, če bi nardila še en lik, tko da te lohka jst vključm v proces:) of course if you want:)
Uuuu to sm pa lih js učer razmišljala, če bi nardila še en lik, tko da te lohka jst vključm v proces:) of course if you want:)
ah, vidim da js nisem iz pravega testa za administratorja, ker se najmanj od vseh prikazujem na lastnem forumu. ^^
hahaha sj bo:) sam mau oživet more tale forumčk pa bo:) cuz' I think it's kind of dead, sorry to say that
Stran 1 od 1